Tänker

Skulle nästan vilja göra någon tavla snart,..
Vet att dessa kanske nästan är omöjliga att göra, men skulle vara kul att testa! :) Vet inte vilken som är snyggast.. den längst ner tycker jag är fin, men alla tre är svåra att göra så.. bli väl göra en hund som vanligt :) 
 
Vilken tycker du är finast? 
 

Nolia 2013

Ställde ju ut på Nolia i Umeå förra året, i Augusti :) Hitta nå bilder som jag tog med mobilen sen när vi var där över en dag. Tror inte jag kommer göra om det, eftersom att det inte är något ställe att få sälja något utan man visar bara upp sig, man köper annat än tavlor på Nolia.. Skulle jag gjort i alla fall.. Men det var en chans som jag fick av Robertsfors kommun och självklart tackar man ja, det är typ en gång och aldrig mer som man får ställa ut gratis på Nolia, var bara tvungen att testa. Men som jag sa, första och sista gången! 
Detta var hur det såg ut för dagen, under zebrorna så har jag en akvarell som jag har som bakgrund på mina visitkort och dom hann precis komma innan Nolia började! Så nu behöver jag aldrig mer beställa sånt igen! Men både jag och mamma ville ha några tavlor på baksidan, men oj.. det fick vi inte, han blev ju nästan arg då.. Tror det hade lockat mer folk om vi hade haft tavlor på båda sidor.. men men, så fick de bli då.. 
 
 
Hästarna som jag sålde här i Holmsund, fick 400 för den. 
 
Sålde denna på utställningen på folkets hus i Umeå, för 350:- 

Länge sen sist!

Har inte uppdaterat på väldigt länge.. men har inte gjort några tavlor på länge, men har haft två utställningar på senaste tiden.. en på folkets hus i Umeå, i en vecka kommer ställa ut där fler gånger! Sen nu har jag på café 21 här i Holmsund, vet inte hur länge jag får vara där men har haft sen i december! :) 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus