Flyter på :)

Målade nån timme idag och det flöt på bra! Har börjat med vågorna, det röda på båten är nästan klart! Är bara nån detalj kvar.. men sen är det de vita, och snöret och bakgrunden kvar :) Kanske låter lite men beror på hur många timmar det blir !!! Några timmar till lär det bli.. Vågar inte säga hur många men minst 10 om de räcker! 
 

Roligt! !! :D

Vad kul att du följer mig faster Maria, och kommenterar! :) Är så roligt att jag har startat en sån här blogg nu också! Kanske inte uppdaterar varje dag, men ju fler målningar, teckningar, akvareller jag gör ju fler bilder lär ni få se här på min blogg! Och jag har ju eller kommer ju att ha min utställning nu till Hösten, på folkets hus i Umeå! I slutet av augusti/ eller början av september.. så håll utkik! Här och på fb :) 
 
Elvis till salu för 500:- 
Flickan med vinden till salu för 400:- 
 

Teckningar

 
 

Dagens målning

Har suttit lite mer än en timme med den, och är faktiskt rätt nöjd med den! :) Är inte så haj på akvrell än, skulle gärna tänka mig att gå en kurs snart så får jag lära mig mer! Med det är en tigerlilja på ett A3 papper :)

Fortsättning kommer..

 
Idag ska jag strax fortsätta på min båt, satt nån timme igår! Blev toppen, är hur nöjd som helst!! :)
Så såg den ut innan jag började igår :) 
Fortsätter nog på det röda idag, så får jag det klart! Är ju inte så värst mycket kvar på det endå :)
 

Funderingar ???

Ni kanske funderar vad jag målar ? Jag kan faktiskt tänka mig att göra det mesta, på dom flesta storlekar inget är omöjligt! Fast större saker tar längre tid, vilket innebär lite dyrare.. men kan alltid diskutera priset innan! Om ni vill jag ska måla en bild åt just dig, eller en julklapp, present.. Skicka hellre flera bilder, om du är osäker på vilken du ska välja.. 
 
Jag målar akvareller, och akryl.. Jag har gjort två porträttmålningar, en på min kille som håller i en fisk och en på mig och min familj.. Men gör även andra saker, som motorcyklar, båtar, djur, m. m ..Väggmålningar, har faktiskt gjort två stycken.. En hos pappa i trappen, men även på Åhlens i Umeå på restaurangen med barnmotiv..
 
Gjorde detta på sportlovet 2010! :) 
 
Bara ställa frågor, om ni funderar på något !

Old stuff !

Gjorde denna åt min mamma som julklapp förra året, det är jag, min mamma och mina två mindre syskon. Vi tog bilden på the studio i Umeå för flera år sen, sen sa mamma nångång att man skulle framkalla bilden men att man aldrig skulle göra det. Så då satte jag igång och gjorde en målning istället! :) Den är ca 100 x 80 kan kolla upp säkert sen, men det tog ca 6 månader att göra den.. Vill inte ens räkna hur många timmar, men alla är av kärlek till dig mamma <3 Love You <3 (Akryl)
Denna gjorde jag till min killes syrra, Jenny hon fick den förra året :) Blev faktiskt nöjd med den! (Akryl)
Min Zebra tavla gjorde denna föra året tror jag det var.. har även gjort en 2008 som min kusin skulle fått, men blev så nöjd så höjde priset så hon inte ville ha den. Taskigt av mig men jag ville verkligen behålla den. (Akryl)
Denna målning tog en månad att göra.. satt varje dag, varje rast jag hade på skolan, även lunchen vissa gånger, efter skolan var slut.. Sista kvällen kommer jag ihåg som igår, satt och pillrade på ansiktet .. blev klar typ vid 8 på kvällen så hade suttit i 7 timmar efter jag slutat skolan.. :) Den är 100 x 80 som är i (Akryl)

Om man brinner för något så kan man måla tills solen går ner..

bilder på hur det såg ut i går när jag målade från drygt 4 timmar.. slutade kring 12 på natten :) om inte min älskling slutat jobbet igår så hade jag garanterat fortsatt.. För igårkväll flöt allt på hur bra som helst, ÄR så sjukt nöjd med den,, och den är inte ens klar, är mycket fler timmar men det är värt varje minut jag lägger ner! :) Har säkert orkat ikväll, men tänker lägga ner mer tid imorgon och på onsdag när man är ledig istället! Kan behöva vila lite ! ! Vad tycker ni ? :) 
 

Kvällen har bara börjat! :D

Har jobbat ikväll, men fick ju sluta halv fem så.. och när man är ensam till 12 ikväll kan man roa sig med målningar! :D Kanske ska försöka göra klart en tavla.. eller ska jag fortsätta på båten... Åh! Nu blev det såååå kul att måla helt  plötsligt ! :D 
 
Vill ju sååå gärna fortsätta med denna målning, men vet inte riktigt vad jag ska göra.. vill inte göra om och om hela tiden som med korgen för den verkar jag aldrig få till! Galet less man blir.. Men om man inte försöker så kommer man inte längre så får väl göra ett försök snart.. om jag vågar... :) 
Annars kommer jag fortsätta på denna målning.. som jag fortsatt på ikväll, gick så mycket bättre än sist :) 
Ska måla ett tag till..sen blir det sängen, tur man börjar 11 i morgonbitti :) Toppen 
 
 

Väggmålningar

Dessa målningar, har jag målat hos pappa :) 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus