Old stuff !

Gjorde denna åt min mamma som julklapp förra året, det är jag, min mamma och mina två mindre syskon. Vi tog bilden på the studio i Umeå för flera år sen, sen sa mamma nångång att man skulle framkalla bilden men att man aldrig skulle göra det. Så då satte jag igång och gjorde en målning istället! :) Den är ca 100 x 80 kan kolla upp säkert sen, men det tog ca 6 månader att göra den.. Vill inte ens räkna hur många timmar, men alla är av kärlek till dig mamma <3 Love You <3 (Akryl)
Denna gjorde jag till min killes syrra, Jenny hon fick den förra året :) Blev faktiskt nöjd med den! (Akryl)
Min Zebra tavla gjorde denna föra året tror jag det var.. har även gjort en 2008 som min kusin skulle fått, men blev så nöjd så höjde priset så hon inte ville ha den. Taskigt av mig men jag ville verkligen behålla den. (Akryl)
Denna målning tog en månad att göra.. satt varje dag, varje rast jag hade på skolan, även lunchen vissa gånger, efter skolan var slut.. Sista kvällen kommer jag ihåg som igår, satt och pillrade på ansiktet .. blev klar typ vid 8 på kvällen så hade suttit i 7 timmar efter jag slutat skolan.. :) Den är 100 x 80 som är i (Akryl)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus